Vodeni ogledi pristanišča

Obišči pristanišče

Pristaniški dan 2024

Pristaniški dan 2024

“Nobel je bilo, zanimivo. Dve leti sem bila stara, ko sem gledala izgradnjo Luke. Stanovali smo blizu nje. Pozneje sem v luki prebirala banane. Obožujem luko, priznam.”

Jelka iz Kopra

“Pristaniškega dne sem se udeležila šele drugič, ker imamo ponavadi v tem času tekme svetovnega pokala. Prijetno sem bila presenečena nad pestro ponudbo, ki je bila zanimiva za vse generacije ter nad ogromnim številom obiskovalcev. Na ogled pristanišča sva s sinom Adamom šla tako z ladjico kot tudi z vlakcem in sva oba na obeh ogledih zelo uživala. Mislim, da je lepo, da Luka Koper enkrat letno odpre svoja vrata za obiskovalce, saj si ljudje drugače ne moremo predstavljati, kaj vse se v luki dogaja in koliko zanimivih stvari lahko notri vidimo. Pohvaliti bi želela tudi vse zaposlene, ki so ta dan skrbeli, da smo se imeli lepo in da je dogodek potekal brez zapletov ter nam na ogledih prenašali veliko zanimivih informacij o pristanišču.”  

Špela Ponomarenko, olimpijska kajakašica

“Čudovita morska izkušnja. Izredno lepo organizirano. Bravo! Se vidimo drugo leto.”

Anja, Ingrid, Tjaša in Maja

“Draga Luka Koper! Ravno smo si te ogledali z ladjico in avtobusom (kontejnerski terminal). Ne moremo prehvaliti odlične organizacije, seveda pa smo ponosni na naše edino pristanišče in mu želimo še mnogo uspešnih let.”

Družina Mihelič

S prijatelji smo se z veseljem udeležili Pristaniškega dneva. Radovedno smo poslušali super vodiča, ko smo se z avtobusom odpeljali na ogled kontejnerskega terminala. Uživali smo vsi, tako odrasli kot naš 4-letnik, ki je po sodelovanju na otroškem poligonu dobil lepo majico, ki jo je danes ponosen oblekel za v vrtec. Še enkrat hvala za lepo preživet dan in lep pozdrav ter mnogo uspehov še naprej.

Jožica Kožar

“Bravo naši, ponosna sem na Luko Koper in vse, kar sem videla in doživela.”

Nataša

“Dragi prijatelji, z veseljem se udeležujem dogodkov, ko skupaj živimo s pristaniščem… v pristanišču. In nabralo se jih je že kar nekaj, z avtobusom, z barko in zadnji dve leti tudi peš kot četica veselih rumenih pohodnikov. Leto dni je ravno prav časa, da kaj pozabiš ali si preprosto želiš ponovno odkriti kakšen kotiček več… splezati v kabino enega od dvigal, zlesti v prazen kontejner, prehoditi skladišče dišečega lesa, pojesti ravno prav zorjeno banano… in vse to ob prijetni razlagi nikoli utrujene gospe Tatjane, ki s takim žarom govori o navezanosti na našo Luko. Hvala vsem, se vidimo 2019, srečno!”

Jasmina Podlesek

“Zahvaljujem se vam za odlično organizacijo Pristaniškega dneva in s tem prikaza dela različnih služb v vašem podjetju. Tako ste nam pokazali pomembnost Luke in da smo lahko nanjo in na vaše delavce ponosni. Veliko uspeha še naprej vam želim.”

Gregor Finc

“Super dan, Pristaniški dan! Organizacija vrhunska, tako glede atrakcij, ponudbe, informacij o Luki in prijazno osebje. Vtisi bodo ostali … najmanj do naslednjega leta. Kar tako naprej, ponosni smo na vas!”

Družina Cvajdik – Gašper