Kadetinje OK Luka Koper državne prvakinje!

V soboto, 21.5.2011, je v Kopru potekal finalni turnir DP v odbojki za kadetinje. V prvi tekmi sta se pomerili ekipa OK Luka Koper in kadetinje ekipe Prevalje. Koprčanke so kljub številnim zgrešenim začetnim udarcem kmalu prevzele vodstvo in si z zanesljivo zmago 2:0 (25:19, 25:16) zagotovile veliki finale.

V drugem polfinalnem paru so mlade Jeseničanke premagale ekipo Braslovč. V tekmi za 3. mesto pa so Braslovčanke premagale Korošice iz Prevalj in zasluženo osvojile 3. mesto.

Sledil je veliki finale med ekipama OK Luka Koper in Mladi Jesenice, ki ga je v prvih štirih nizih zaznamovala izenačena, borbena in atraktivna igro obeh ekip. V odločilnem trenutku pa Koprčanke so Koprčanke z odličnimi servisi, bloki in izjemno igro vseh igralk povsem razorožile nasprotnice.
Tako so pod vodstvom trenerja Zdravka Joviča z rezultatom 3:2 (23:25, 25:23, 25:21, 29:31, 15:4) zasluženo osvojile zmago in naslov državnih prvakinj v sezoni 2010/2011!

Trenerji so izbrali še najboljše igralke, med katerimi so bile tri Koprčanke: najboljša podajalka turnirja je bila Tina Korošec, najboljša napadalka turnirja Dajana Lucas in najboljša prosta igralka turnirja Tia Cesar.

Našim odbojkaricam, državnim prvakinjam in strokovnemu vodstvu iskreno čestitamo za laskavi naslov in osvojeno odličje!

Luka Koper, ponosni dolgoletni sponzor