Bronasto priznanje sodelavcu Borutu Muzeniču

Borut Muženič je prejel bronasto priznanje za svojo inovacijo Tester BROMMA STS 45. S to napravo je Borut prejel tudi zlato priznanje Primorske gospodarske zbornice. O tem smo že poročali na našem portalu. Borut in njegova ekipa so za predstavitev na nacionalnem tekmovanju pripravili tudi predstavitveni video. Pogledate si ga lahko tukaj.

 

Na torkovi slavnostni podelitvi priznanj so najboljše nagradili z 11 zlatimi, 20 srebrnimi in 9 bronastimi priznanji, razglasili pa so še naj inovacijo leta po izboru javnosti. Borut je ob tem slavnostnem dogodku povedal: »Glede na konkurenco sem zelo zadovoljen. Med prejemniki zlatih priznanj so bili recimo farmacevti in drugi proizvajalci izdelkov za masovno uporabo. Njihovi proizvodi morajo uspeti na zelo širokem trgu, saj zadovoljujejo povpraševanje množic. Mi smo po drugi strani usmerjeni v drugačno delo in težko konkuriramo z njimi, saj je pristaniško delo zelo specifično in smo zato usmerjeni v iskanje precej drugačnih rešitev.«

Slavnostna govornika na dogodku sta bila predsednik RS Borut Pahor in predsednik GZS mag. Samo Hribar Milič. 

 

Borutu iskreno čestitamo za osvojeno bronasto priznanje Gospodarske zbornice Slovenije, ki bo verjetno še dodatno spodbudilo inovativno dejavnost zaposlenih v Luki Koper.