Mlada šahistka osvaja odličja kot za stavo

To je svojevrsten in največji zgodovinski uspeh obalnega mladinskega šaha. S tem dosežkom se je Veronika spet uvrstila na svetovno prvenstvo, ki bo letos decembra v Združenih Arabskih Emiratih. Damjan Japelj iz Šahovskega kluba Val iz Kopra nam je ob novici še pripisal: “V imenu kluba se Vam zahvaljujem za dosedanjo podporo sklada Živeti s pristaniščem.”

Veroniki in njeni celotni strokovni ekipi iz ŠK Val, ki jo tako uspešno pripravlja in motivira za odlične nastope, iskreno čestitamo!

Ob tem naj dodamo, da smo bili Veronikinega uspeha še kako veseli, saj smo ŠK Val namenili sponzorstvo v letu 2011 (kako se je Veronika odrezala takrat?), od takrat pa se za sredstva še niso ponovno prijavili. Kljub temu se še vedno spomnijo na Luko Koper in nas razveseljujejo z odličnimi rezultati! Decembra bomo seveda držali pesti zanje in jih pozvali, da se januarja 2014 spomnijo na razpis sklada Živeti s pristaniščem. Luka Koper namreč že pol stoletja podpira v prvi vrsti obetavne in prizadevne posameznike in interesne skupine iz lokalnega okolja, dobra praksa tega sodelovanja pa so tudi zadovoljni prebivalci, ki živijo s pristaniščem.