Nova podoba spletnega mesta Živeti s pristaniščem!

Spletno mesto Živeti s pristaniščem smo grafično osvežili, oblekli v nove barve in oblike ter naredili uporabniškim očem bolj prijazne. Nismo pa se ustavili samo pri vizualni podobi, pač pa smo šli še korak dlje.

Ker uporabniki spleta postajamo vedno bolj zahtevni in podatke želimo najti kjerkoli jih pač potrebujemo, do spleta ne dostopamo več le preko namiznih in prenosnih računalnikov. Naš svet korenito spreminjajo “pametne naprave“, ki so običajno ves čas v torbi ali žepu. Zato smo se lotili tudi sodobne prenove v tej smeri.

Responsive Web Design je način izvedbe, kjer se spletna aplikacija optimalno prilagaja mediju, ki ga brskalec uporablja: namizni ali prenosni računalnik, mobilne napravepametni telefoni in tablični računalniki ter brskalniki.

Luka Koper pa Koprčanom in vsem obiskovalcem mesta še vedno omogoča tudi brezplačen Wi-Fi dostop na dveh točkah – ena je ob koprski promenadi in tržnici, druga pa na potniškem terminalu v Kopru. Izkoristite ga!

Ne glede na to, s katere naprave nas spremljate, vsem bralcem želimo prijetno brskanje po portalu Živeti s pristaniščem!