Prvi del teniškega jr. turnirja mimo, med najboljšimi tudi naši Koprčani!

Poleg kvalifikacijskih dvobojev do 12 let, v katerih sta se od primorskih predstavnikov v glavni turnir uvrstili Kristina Kofol (Proten) in Anja Čotar (Morje) ter izpadla Luka Maksič in Jakob Eržen (oba TK Koper), smo z zanimanjem spremljali nastope najmlajših, ki so se merili v mini in midi tenisu za tenisače do 10 in 11 let.
V kategoriji do 10 let je pri dečkih slavil Aleks Vincek (TK Koper), pri deklicah pa Eva Bertok (Proten). Tudi v midi tenisu je zmagala Eva Bertok, domačinka Laura Koren (TK Koper) pa je osvojila turnir v mini tenisu. V isti kategoriji se je Luka Korva (TK Koper) prebil do polfinala. Pri dečkih se je v finale midi tenisa kot zadnji prebil tudi Juan Pablo Perissutti (Koper).

Danes se je začel mednarodni del turnirja do 12 let, v katerem bodo s povabilom TK Koper nastopili tudi številni primorski tenisači. Svečana otvoritev turnirja bo danes ob 18h, v torek pa se bodo vsi udeleženci turnirja odpravili na tradicionalni izlet z ladjo ob slovenski obali.

VEČ FOTK in vse o zmagovalcih in poteku turnirja

Vsem dobitnikom pokalov seveda iskreno čestitamo, organizatorjem pa do konca turnirja želimo predvsem več sonca in toplega vremena, saj imajo prav vse ostalo odlično v svojih rokah!

Luka Koper je glavni sponzor Luka Koper Junior Open 12&U in ga podpira v okviru sklada Živeti s pristaniščem.