Odlične uvrstitve luških nogometašev

Luški veterani že drugič prvi

Že 19 let se ekipa luških nogometašev udeležuje tekmovanj za pokal obalnih veteranov. Na tekmovanju sodeluje 12 ekip, tekme pa se odvijajo vsako soboto. Liga je razdeljena na jesenski in spomladanski del, zmagovalec pa se nato še v super ligi pomeri z zmagovalcem goriške lige za pokal Primorske. Tako v obalni ligi, kakor v super ligi so naši nogometaši veterani dosegli prvo mesto.

 

Tretji v Poslovni nogometni ligi

Zaključila se je letošnja Poslovna nogometna liga, ki združuje preko 50 podjetij in ustanov iz Obale, Štajerske in Ljubljane. Poslovno ligo organizira Društvo za promocijo športa Slovenije skupaj z Nogometno zvezo Slovenije s ciljem promovirati šport, spodbujati rekreacijo in predvsem povezovati šport z gospodarstvom. 

Letos je ekipa Luke Koper tekmovala že drugič in osvojila tretje mesto. Na prvo mesto se je uvrstila ekipa Banke Koper, drugo je bilo podjetje T.P.G. Logistika, četrta pa Intereuropa.

V luški ekipi so bili vratarja Aleš Kramar in Bojan Kocjančič, vodja ekipe Dejan Skomina in igralci Elvis Muminovič, Marko Janjič, Marko Marancin, Boris Grujičič, Dalibor Đukič, Sandi Ostojič, Zlatan Kurtovič, Davor Štefanič, Bogdan Obštetar, Stipe Kalem in Mersad Kovačevič.