Mladi rokometaši sproščeno do novih znanj

“Primorske mlade rokometašice in rokometaši so se udeležili 2. rokometnega kampa, ki so ga organizirali trenerji mlajših selekcij RD Koper in ŽURD Koper. Junija so odpotovali v Poreč, natančneje v Vzgojno izobraževalno rekreacijski center VIRC, kjer so odlični pogoji za izvedbo kampa. Kar 59 otrok se je tako družilo, treniralo, izpopolnjevalo svoja znanja in veščine ter se kot se za poletje spodobi tudi zabavalo v družbi vrstnikov.

3x dnevno so se zvrstili treningi, ki so jih vodili Eva Zorko, Kristina Petrinje, Lenart Cencič, Željko Zirdum, Klemen Cencič in Bor Breznikar. Zadnji dan so si udeleženci ogledali Poreč in proti vrstnikom iz Buj in Poreča odigrali tekme v dvorani Veli Jože, kar je kampu dodalo še nekaj tekmovalnega naboja. Otroke so vsak dan presenetili obiski znanih oseb iz rokometnega sveta; med drugimi jih je obiskala slovenska reprezentantka in igralka RK Krima Mercator Polona Barič in kapetan koprske ekipe Uroš Rapotec.

Otroci so domov prišli polni novih doživetij in nepozabnih vtisov, pridobljeno rokometno znanje pa bodo s pridom uporabljali na prihajajočih treningih in tekmah,” so nam še sporočili zadovoljni organizatorji.

Čestitke za dobro izpeljan dogodek, ki smo ga z veseljem podprli v okviru Sklada Živeti s pristaniščem.