V koprskem pristanišču smo danes gostili najuspešnejše slovenske skakalce in skakalke, ki so se v letošnji sezoni izkazali s številnimi uspehi, izjemnimi rezultati in medaljami. Športnike je sprejela uprava zlatega sponzorja Luke Koper, na čelu s predsednikom Boštjanom Napastom, ki jim je ob tej priložnosti čestital za uspehe in jim zaželel vse najboljše v nadaljevanju kariere.  

Ženska in moška skakalna reprezentanca v sestavi Timi Zajc, Anže Lanišek, Domen in Peter Prevc, Lovro Kos, Nika Križnar, Ema Klinec, Maja Vtič, Nika Prevc in Katra Komar ter vodstvo reprezentance, na čelu s predsednikom panoge smučarski skoki in nordijska kombinacija Borut Meh, so se danes mudili v Luki Koper, kjer so obiskali zaposlene tako v upravni stavbi družbe kot v operativi.

Zaposleni v pristanišču so žensko in moško skakalno reprezentanco sprejeli z nasmehi, jih nagradili s številnimi aplavzi in se z njimi fotografirali. Naš najboljši skakalec v letošnji sezoni Anže Lanišek je predsedniku uprave predal skakalni dres s podpisi celotne ekipe.

Iskrene ČESTITKE izjemnim športnikom!